Ovoce a zelenina z Podřipska

CZ | EN | DE | RU |

Návštěvní kniha

Přidat příspěvek do diskuze
1 2 3 4 5 Další
  • Neregistrovaný uživatel
    11.11.2017 | 11:01

    Lucie Vyklická

    Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit, proč do potravin, konkrétně do červeného zelí, dáváte uměle sladidlo SACHARIN? Když má nejvyšší skóre škodlivosti! Jsem opravdu konsternovaná, kolik českých výrobců ŠIDÍ receptury (na výrobku je uvedeno podle tradiční receptury!). Svým jednáním podporujete rozvoj civilizačních chorob!
    Bylo by možné místo sacharinu používat CUKR a pokud používáte umělá sladidla, označili jste výrobek zřetelným nápisem DIA? Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      15.11.2017 | 17:26

      Perger Václav

      Na etiketě je uvedeno Sterilované zelí červené ve sladkokyselém nálevu se sladidlem, označení DIA je již zakázané, takže na etiketě toto označení již nenajdete. Nikoho nešidíme, na etiketě je vše uvedeno, včetně složení.
      Spotřebitel si musí etiketu přečíst a podle svého uvážení a zdravotního stavu, se rozhodne, který výrobek si koupí. Věřím, že na trhu najdete i zelí červené s cukrem, ale za daleko vyšší cenu než je naše zelí.

      ;-) ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    17.08.2017 | 10:28

    RENATA

    Dobrý den,
    doporučuji stáhnout z prodeje červenou řepu sušenou - nakoupeno Centrum Černý most. Je nepoživatelná, tvrdá a polovina řepy je černá - asi špatně usušená.
    Měla jsem dost velké trávící potíže. Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    04.04.2017 | 12:28

    konopný výrobek

    Dobrý den, našel jsem váš e-shop na adrese www.severofrukt.shop a zde odkaz na konopné výrobky, ale uvnitř žádné konopné výrobky nejsou nabízeny. Jaké konopné výrobky budete prodávat? Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      15.11.2017 | 17:29

      Perger Václav

      NAVŠTIVTE NÁŠ E-SHOP , KONOPNÉ PRODUKTY JSOU JIŽ V PRODEJI. :-p Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    19.01.2017 | 10:52

    zb

    Dobrý den, pravidelně kupuji Vaše ovocné koncentráty, které všem velmi chutnají. Jediné, co mi na nich vadí, je lahev, která je od tekutiny vždy celá olepená. Neuvažovali jste o jiném typu lahve nebo hrdla, ze kterého by se tekutina lépe nalévala tak, aby nestékala po vnější straně lahve? Velice bych to ocenila :-) Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      20.01.2017 | 10:46

      v.p.

      Děkuji za příspěvek,změna lahve souvisí se změnami následnými .... etiketa , uzávěr , kartonek , grafika , logistika atd.... a je finančně náročná.
      Taková změna by se negativně projevila i v konečné ceně produktu, ale přemýšlíme nad tím.
      Zatím nám zachovejte přízeň a doporučuji opatrnější manipulaci při nalévání.
      :-p Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.11.2016 | 20:33

    Lucie

    Dobrý den, zakoupila jsem jablečný koncentrát a chtěla bych se zeptat čím to je, že se po otevření nezkazí když nejsou přítomny žádné konzervanty.Děkuji.Pěkný den. Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      29.11.2016 | 08:42

      Václav Perger

      Pokud se Vám naše koncentrovaná šťáva po otevření nekazí, máte ji zřejmě skladovanou , dle našeho doporučení na etiketě , v chladném prostředí. :-p Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    26.09.2016 | 20:35

    Vasil

    Dobrý den,
    prosím Vás, mohl by někdo ve firmě upravit stránky tak, aby byly k přečtení?
    Děkuji. Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      18.10.2016 | 18:27

      Nobody

      ..mě připadají čitelné ;-) Odpovědět

  • Neregistrovaný uživatel
    10.08.2016 | 14:43

    Jakub S

    Dobrý den, mohl bych se zeptat jaké cukernatosti dosahují výsledné jablečné popřípadě další ovocné koncentráty?
    Děkuji Odpovědět

    • Neregistrovaný uživatel
      13.09.2016 | 11:09

      Václav Perger

      Cukernatost koncentrované ovocné šťávy je 70 brixů.
      Informace pochází z naší laboratoře. :-) Odpovědět

1 2 3 4 5 Další

 

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Rozumím