Ovoce a zelenina z Podřipska

CZ | EN | DE | RU |

Fotogalerie

Fotogalerie historie | Fotogalerie pomocné technologie | Fotogalerie sušení a konzervace


Celkový pohled na firmu Severofrukt akciová společnost

316.jpg Pohled na budovu výroby ovocných koncentrátů

317.jpg Sklady sušené zeleniny

318.jpg Severofrukt leží u brány Českého středohoří

319.jpg Severofrukt - pohled od příjezdové cesty






Technologie sušení kořenové a naťové zeleniny 

320.jpg Návoz zeleniny do linky sušení

321.jpg Mytí suroviny na vstupu

322.jpg Návoz do sušícího tunelu

323.jpg Detail vstupu do sušícího tunelu

324.jpg Záběr na sušící tunel z vnější strany

325.jpg Usušená zelenina výstup z tunelu

326.jpg Druhý pohled na výstup

327.jpg Pytlování hotového produktu

328.jpg Sklad sušené naťové zeleniny

329.jpg Sklad sušené naťové zeleniny

330.jpg Sklad sušené kořenové zeleniny

331.jpg Sklad sušené kořenové zeleniny

 
 

Technologie zpracování sušené kořenové a naťové zeleniny ( třídění,mletí,drcení, kalibrování ) 

332.jpg Hala mletí sušené zeleniny celkový pohled

333.jpg Mletí hrášku

334.jpg Plnění zásobníku

335.jpg Seřizování mlýna

336.jpg Sušený hrášek v zásobníku

337.jpg Průběh mletí

338.jpg Hotový produkt po mletí

339.jpg Pytlování hotového produktu

340.jpg Mlecí a kalibrační soustava

341.jpg Třídící optická soustava SORTEX

342.jpg Celkový pohled SORTEX

343.jpg Expedice sušené zeleniny

 
 

Technologie výroby ovocných koncentrátů 

344.jpg Budova výroby ovocných koncentrátů

345.jpg Návoz jablek do zásobního bazénu

346.jpg Surovina v zásobním bazénu připravena ke zpracování

347.jpg Vstupní část technologie, mlecí tampela a lisy

348.jpg Detail lisu

349.jpg Velín technologie

350.jpg Detail průběhu technologie zpracování

351.jpg Reakční nádoby technologie

352.jpg Další detailní pohled na průběh technologie

353.jpg Zásobní tanky s koncentráty ve sklepním skladě

354.jpg Detail zásobního tanku

355.jpg Hotový jablečný koncentrát

 
 

Technologie výroby sterilované zeleniny

356.jpg Surovina z pole

357.jpg Praní okurek

358.jpg Vstupní kontrola a selekce suroviny

359.jpg Další třídění suroviny na vstupu

360.jpg Dávkování do láhví

361.jpg Víčkování

362.jpg

363.jpg

 
 

 

Tento web používá soubory cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a k analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Rozumím